Kızıl Goncalar dizisi yeni sezona hızlı giriş yapan yapımlardan biridir. Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın yer aldığı dizi yayınlandığı ilk bölümden itibaren ekranların göz bebeği oldu. Her hafta pazartesi akşamları ekrana gelen Kızıl Goncaların yeni bölüm araştırmaları izleyiciler tarafından başladı. En son 13. bölümüyle ekranlara gelen dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki “Kızıl Goncalar bugün var mı? Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman?” İşte ayrıntılar…

KIZIL GONCALAR BUGÜN VAR MI? KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Now TV'nin sevilen yapımı Kızıl Goncalar  merakla beklenen yeni bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Dizi en son 13. bölümüyle ekranlara gelmişti. 14. yeni bölümü ile de 15 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de yayınlanacak. 

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KONUSU NE?

Kızıl Goncalar, seküler biri olan Levent ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in kaderlerinin hiç beklemedikleri bir anda kesişmesini konu alıyor. İnanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda akan suların durduğu anda anneliğin ve babalığın birleştirici gücünün önemine vurguda bulunuyor.

15 NİSAN 2024 PAZARTESİ NOW YAYIN AKIŞI!

-          08:00 İlker Karagöz İle Çalar Saat

-          10:30 Çağla İle Yeni Bir Gün

-          12:00 Yasak Elma

-          13:30 En Hamarat Benim

-          16:30 Kızıl Goncalar

-          19:00 Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber

-          20:00 Kızıl Goncalar

-          00:15 Yabani

Kaynak: HABER MERKEZİ