Kamu bankaları ve özel bankaların ne kadar promosyon ödemesi yapacağı günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Promosyon ödemelerinin hangi bankada daha yüksek olduğu emeklilerin şu aralar gündemini oluşturuyor. Peki “Bankalar ne kadar promosyon veriyor? En yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor 2024?” İşte araştırılan soruların yanıtları…

i.ekonomim.com/2/1280/720/storage/files/images/202...

BANKALAR NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU GÜNCELLENEN MİKTARI NE KADAR?

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan müşterilerine 12.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi imkanı sunuluyor. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan’ın yaptığı açıklamada, 28 Mart tarihinde zamlı promosyon ödemeleri yapılmaya başlanacağı bildirilmişti.

AKBANK PROMOSYON NE KADAR?

Emekli maaşını Akbank'tan alanlara 10.000 TL’ye varan promosyona ek 2.500 TL chip-para ile birlikte Toplamda da 12.500 TL ödül fırsatı sunuluyor.

ING PROMOSYON NE KADAR?

10 Ocak 2024 – 31 Mart 2024 tarihleri arasında kampanyaya katılan emeklilere koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyon, otomatik fatura talimatına 5.000 TL’ye varan ek nakit promosyon fırsatı sunuluyor. Bu şekilde emeklilere 15.000 TL'ye varan nakit promosyon veriliyor.

YAPI KREDİ PROMOSYON NE KADAR?

Maaşını 31 Mart 2024 Pazar gününe kadar Yapı Kredi’ye taşıyanlara toplamda 12.500 TL’ye varan promosyon ödemesi imkanı sunuluyor.

İŞ BANKASI PROMOSYON NE KADAR?

1 Ocak - 31 Mart 2024 tarihleri arasında başvuru yapan emeklilere 7.500 TL' ye varan nakit promosyon veriliyor.

GARANTİ BBVA PROMOSYON NE KADAR?

Maaşını 31 Mart tarihine kadar Garanti Bankası’na taşıyanlara 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL’lik harcamaya 1.000 TL bonus veriliyor. Toplamda 8500 TL’ye varan hoş geldin paketi müşterilere sunuyor.

E-DEVLET ÜZERİNDEN PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

E-Devlet sistemi üzerinden promosyon ödemesinden yararlanmak için banka değişikliği yapmak isteyen kullanıcıların izlemesi gereken bazı yollar vardır. Öncelikle, Türkiye.gov.tr adresinden sisteme giriş yapılması gerekiyor. Daha sonra kullanıcılar, sağ üst bölümde bulunan arama kutucuğuna “Banka değişikliği” yazarak açılan sayfada ad, soyadı, banka, il, ilçe, şube gibi bilgilerini kontrol ederek banka güncelleme başvurusunda bulunabiliirler. Maaşlarını kamu bankalarına taşımaya hazırlanan emekliler, aşağıdaki iletişim numaralarından gerekli bilgileri alabilirler.

Banka promosyon ödemeleri yarın başlıyor Banka promosyon ödemeleri yarın başlıyor

SGK duyurdu! Ölüm aylığı alana banka promosyonu alacak SGK duyurdu! Ölüm aylığı alana banka promosyonu alacak

Kaynak: İstiklal Gazetesi