Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Göztepe'nin Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ederek Süper Lig'e yükselmesi İzmir'de büyük coşkuyla kutlanırken, akşam saatlerinde Konak ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde yaşanan bir kavga dikkat çekti. Maçın bitmesiyle başlayan kutlamalar sırasında, bir grup Göztepe taraftarının kovaladığı bir genç, Mithatpaşa Caddesi'ndeki bir iş yerine sığındı. İş yeri çalışanları, içeri girmeye çalışan ve genci darp etmeye niyetlenen taraftarlara engel olunca, taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında şiddetli bir kavga başladı.

KADIN VE KIZI ARADA KALDI

Olay anbean cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, görüntülerde iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında yaşanan sözlü tartışmanın kavgaya dönüştüğü, sandalyelerin havada uçuştuğu ve taraftar grubunun iş yeri çalışanlarına saldırdığı görüldü. Kavga sırasında bir motosiklet kurye, motoruyla kavganın içine dalarak bir kişiye çarptıktan sonra kaskıyla vurdu. Bu esnada, iş yerinin önündeki masada oturan küçük bir kız çocuğu ile yanındaki kadın, kavganın ortasında kalarak büyük panik yaşadı.

Ayrıca, aynı caddede başka bir kavganın cep telefonu kamerasıyla kaydedildiği görüldü. Bu görüntülerde ise yere düşen bir şahsa kalabalık bir grup tarafından tekme atıldığı ve polis ekiplerinin müdahalesiyle grubun dağıldığı kaydedildi. Polis, olaylarla ilgili soruşturma başlattı ve kavgaların tekrar yaşanmaması için bölgede güvenlik önlemlerini artırdı.

Kaynak: İHA